Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Получих си гаранционната карта на имейла дано да издаржат повече от 6 месеца

Comment

• Продавам два горни носача от въпросните АТЕС. Чисто нови са. Преди няколко дни смених долните и нямам оплаквания. Така че давам + за марката.. но все пак времето ще си покаже!
      0883 31 66 53

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka

...Винаги досега съм хвалел TRW като единствената марка за такива неща, но в момента изтръпвам като се сетя, че горе-долу по едно и също врме съм сменил всичките 4 носача и накрайници на рейка с такива (както се сещате "сметката" надвишава в пъти пазарната цена на колата и май всяка сотинка е била хвърлена на вятъра)... "Късмет".
        Никакви хвалби не ме подведоха да купя нещо по-скъпо от това, което пръв изпробва и препоръча DiStefano, добре е , че го има това решение за носачите на алфа, поддръжката на алфа става много по-достъпна, ако ти отпадне тоя разход, който наистина /при TRW / надвишава цената на доста алфи.
        Просто за някои неща трябва да си вярваме, това подпомага поддръжката и икономията може да се вложи в доста по-приятни неща, примерно километри, изминати по пътя с алфата
        Първоначално публикувано от JoroV Покажи съобщение
        Продавам два горни носача от въпросните АТЕС. Чисто нови са. Преди няколко дни смених долните и нямам оплаквания. Така че давам + за марката.. но все пак времето ще си покаже!
        0883 31 66 53
        Който ги вземе няма да сгреши, аз сложих такива и предницата ми не е мръднала за поне 10000 км по прашните ни родни пътища.
        Last edited by Liminat; d.m.y г., 10:36.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Нормално е TRW да имат реплики.Ако е истинско TRW ще забравиш за окачване.Тази тема стана рекламна на тези китаиски ментета ATEC.

Comment

• В България има мнооооого ментета. Щом в магазина се продава луканка, която след като се направи анализ на състава и, излиза че телето е растение...Правете си сметката

Така, че дали китайски АТЕС или турско ТРВ...всичко е въпрос на късмет в нашата мила родина
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              В България има мнооооого ментета. Щом в магазина се продава луканка, която след като се направи анализ на състава и, излиза че телето е растение...Правете си сметката

Така, че дали китайски АТЕС или турско ТРВ...всичко е въпрос на късмет в нашата мила родина
              .....ми по-добре 300 лева за китайски АТЕС отколкото 800 лева за турско ТРВ.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• ATEC не е китайска марка, менте и прочие. Частите са Немски за което има безспорни доказателства в темета.

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                    И аз си поръчах директно от Германия - пълния им комплект.
                    Прилагам снимки.

Лошото е, че при мен единия долен е с марка flennor , която до колкото разбрах се продава и е в евро 07.

Комплекта излезна 280лв с доставката.

Като ги сложа ще напиша и впечатления.
                    Днес най на края поставихме моя комплект

Возията стана много по-приятна спрямо носачите с powerflex ..., но сме разочаровани от качестово на носача с марка flennor.

Ще видим колко ще издържат.
                    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
                      Нормално е TRW да имат реплики.Ако е истинско TRW ще забравиш за окачване.Тази тема стана рекламна на тези китаиски ментета ATEC.
                      Когато едно нещо доказано работи и е достатъчно добро, аз не виждам причина да не го използвам, пък ако ще и да е албанско.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• колеги трябват ми долни носачи някои ако иска да комбим да взема комплекта и да му дам горните
                        ALFA ROMEO-145, 1.4 -16V T.S-97g

Comment

• Първоначално публикувано от diooooo Покажи съобщение
                          колеги трябват ми долни носачи някои ако иска да комбим да взема комплекта и да му дам горните
                          Питай човека за цена само на долните.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Още отзиви от хора навъртяли повечко километри?

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                              П.С: Май модовете са махнали данните. Може би се смята за нещо като реклама. Ще ти пусна инфо на ЛС
                              Може ли и за мене адреса и телефон за контанкт на ЛС!

Благодаря предварително (п.с. все още фирмата е само в Пловдив нали?)
                              Last edited by tonov; d.m.y г., 21:46.
                              трол след трол след трол

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                                Когато едно нещо доказано работи и е достатъчно добро, аз не виждам причина да не го използвам, пък ако ще и да е албанско.
                                Аз не знам как още не са пуснали ментета на марката.....кой знае,може да изреве някой колега.
                                Нямам пряк поглед върху марката,но на тази цена(а като гледам хората са и доволни) май си заслужава.
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X